futbol

El Reial Madrid guanya el Cadis (3-0) per acabar-se coronant campió

Brahim, Bellingham i Joselu desarmen un Cadis tendre i la derrota posterior del Barça a Montilivi els acaba donant el títol a quatre jornades per al final

El Reial Madrid s'ha proclamart campió de Lliga per passiva dues hores després de batre el Cadis (3-0). El triomf sobre l'equip andalús situava els d'Ancelotti a tocar del títol, i la derrota del Barça a Montilivi l'hi ha acabat donant de forma matemàtica.

El Cadis ha tingut a ratlla el Reial Madrid a la primera part i fins i tot ha tingut dues ocasions ben clares per avançar-se al marcador; els de Pellegrino han incomodat els blancs, que no han trobat la manera de generar perill amb claredat. A la segona part, Chris Ramos ha fallat un duel amb Courtois i en la següent jugada Brahim ha marcat un golàs després de rebre una passada filtrada de Modric i de fer una definició magistral. Bellingham ha marcat el 2 a 0 en la segon pilota que ha tocat i Joselu ha fet el 3 a 0 definitiu.

• Ancelotti ha introduït deu canvis contra el Cadis respecte al partit a Munich. Nacho és l'únic supervivent. El porter belga Courtois ha tornat a l'onze titular onze mesos després del seu últim partit oficial, un cop superades dues lesions greus al genoll.
  • Durant el primer quart d'hora, el Reial Madrid només ha generat perill en dues ocasions: un intent de rematada de Joselu, que Fali ha impedit, i un xut llunyà de Militao que Ledesma ha refusat com ha pogut. El Cadis no ha donat símptomes de creació.
  • El Cadis ha sorprès amb una bona ocasió. La combinació entre Robert Navarro i Zaldua ha acabat amb una pèssima rematada de Chris Ramos al minut 22.
  • Al 32, el Cadis ha tornat a tenir una de les ocasions més clares del partit quan Rubén Sobrino ha guanyat el duel a Militao i ha encarat porteria abans que Nacho, molt ràpid, desfés el perill.
  • El Cadis ha incomodat el Reial Madrid, que no ha trobat opció per a l'última passada. El Reial Madrid ha estat incapaç de marcar al Bernabéu i al descans, taules al marcador (0 a 0).
  • Al minut 50, el Cadis té la tercera ocasió clara quan Chris Ramos encara porteria. Courtois guanya el duel al davanter del Cadis
  • La rèplica del Reial Madrid al 51 és letal. Brahim es desfà de quatre jugadors del Cadis i etziba un xut potentíssim, inabastable per Conan Ledesma (1 a 0).
  • Al 68, Bellingham converteix en gol la segona pilota que toca. Acabava d'entrar en substitució de Güler. Modric i Brahim han combinat perquè Bellingham marqués sense oposició el 2 a 0, el seu 18è gol a la Lliga.
  • Al 73, Vinicius substitueix Brahim, autor d'un gol i una assistència.
  • Ledesma salva el tercer del Madrid. Gran gest tècnic de Vinicius i el porter del Cadis es llueix, i de quina manera, davant la rematada de cap de Militao. El Bernabéu celebra, amb antelació, el títol de Lliga i al Cadis se li complica la permanència.
  • En temps afegit, Joselu envia la pilota al pal i en l'última jugada del partit Nacho regala el 3 a 0, ara sí, a Joselu.