El Barça ha arribat a apropar-se a tres punts del seu rival (@FCBbasket)

El Barça perd el partit i l'average a la pista del Fenerbahçe (88 - 74)

Un gran tercer quart és insuficient per guanyar al Fenerbahçe

• 11 punts en el primer quart i 9 rebots menys. Mal inici dels blaugranes, víctimes de la falta d'encert i del ritme de joc del Fenerbahce (23-11)

• L'equip turc s'escapa de 25 (40-15) El Barça malament en els dos cantons de la pista. Mentalitat insuficient, fallat tirs oberts, no aixequen el cap

• Només un equip a la pista Els de Jasikevicius arriben al descans amb un favorable 46-25.  Baixa producció ofensiva i batalla perduda en el rebot. Cap punt en transició. Partit costa amunt

• El Barça torna al match Gran sortida dels catalans impulsats per l'encert de Brizuela. El Barça retalla diferències. Curtcircuit dels locals en atac. Millora defensiva dels visitants que igualen la lluita pel rebot.

• Extraordinari tercer quart (16-32) Tres triples de Laprovittola forçen el  62 a 57 del minut 30.

• Sense energia Els últims 10 minuts (26-17) es fan llargs per un Barcelona que s'arriba a posar a 3 punts. Una antiesportiva de Kalinic i dos triples de Wilbekin encarrilen la victòria local. Les pilotes perdues en els últims 5 minuts certifiquen la derrota catalana per 88 a 74.