Els jugadors del Barça, celebrant un gol (@FCBFutbolsala)
FUTBOL SALA

El Barça torna a superar el Valdepeñas (6-4) i es planta la final de la Lliga

Els blaugranes han patit però han acabat superant un combatiu Valdepeñas amb un hat-trick de Ferrao

Xavi LemusActualitzat

El Barça ja és a la final de la Lliga de futbool sala després de superar el Valdepeñas (6-4) en el partit de tornada de les semifinals. A l'equip blaugrana, que ja s'havia imposat en l'anada (0-1), li ha costat força imposar-se en el segon partit, ja que el conjunt manxec ha plantat cara ha arribat a situar-se per davant en el marcador 3-4 entrada la segona part. Però l'equip barcelonista ha pogut capgirar el marcador per sumar un nou triomf al Palau Blaugrana.

El Palau ha viscut un duel espectacular i intens. Així Ferrao, el gran protagonista del partit amb un hat trick, obria el marcador pels blaugranes. La reacció de Valdepeñas era una gran acció individual d'Ivi per empatar a un. El conjunt de Jesús Velasco responia amb una gran jugada de Pito que permetia tornar a dominar el marcador amb el 2-1. Els visitants no s'arronçavan i Lazarevic feia un xut que Humberto desviava dins de la porteria de Dídac. Tornaven a empatar el duel.

Ja en el segon temps emergia la figura de Sergio Lozano per tornar a avançar al Barça amb el 3 a 2. Una alegria que durava poc perque una errada de Coelho permetia a Ivi establir el 3 a 3. L'escenari s'ha complicat pels barcelonistes quan una errada arbitral acabava en expulsió d'Ortiz per segona groga, el jugador blaugrana havia tocat clarament primer la pilota. El conjunt manxec aprofitava la superioritat de dos minuts per avançar-se per primer cop amb gol de Batería. Un 3 a 4 que igualava l'eliminatòria. Llavors ha sorgit el talent dels jugadors barcelonistes i Ferrao forçava un penal que ell mateix transformava en el 4 a 4. I, poc després, contracop portat per Dyego que amb gran classe feia pujar el 5 a 4.

Faltava la cirereta al pastís, i amb el Palau eufòric una passada d'esperó de Marcenio permetia a Ferrao aconseguir el definitiu 6 a 4. Victòria que els porta directes a la final de la Lliga.

El Palma Futsal s'estrena en una final (@palmafutsal)

El Palma Futsal, el rival a la final

El rival dels blaugranes a la final serà el Palma Futsal, que ha eliminat el Jaén després de recórrer a la pròrroga (6-3). L'equip mallorquí havia de superar un 2-0 advers del partit d'anada i s'ha arribat a col·locar 5-0 en el marcador, però el conjunt andalús ha reaccionat en el tram final fins a col·locar un 5-3 que forçava la pròrroga. En el temps afegit, un gol de Chaguinha ha decantat la balança per al Palma, que jugarà d'aquesta manera la primera final de la Lliga de la seva història.