Waterpolo

Empat entre el Sabadell i el Mediterrani, mentre que el Barcelona haurà de remuntar en els vuitens de final de l'Eurocup

El 6 de març a la piscina Sant Jordi, es decidirà una apassionant eliminatòria de vuitens entre el Sabadell i el Mediterrani. Avui taules. En la mateixa data a Zagreb el Barcelona buscarà la gesta de remuntar dos gols en contra

El Sabadell i el Mediterrani han empatat en l'anada dels vuitens de final de l'Eurocup. Els vallesans, que partien com a favorits, s'han vist amb un 3-6 en contra. Els locals han reaccionat i han capgirat el marcador fins a situar-se amb un 8-7 favorable, però finalment el partit ha acabat amb empat a 9. El local Sergi Cabanas i el visitant Axel Corres s'han repartit el protagonisme ofensiu, amb quatre gols cadascun.

L'eliminatòria queda oberta per a la tornada, que es jugarà a la Piscina Sant Jordi, ja que per poder jugar en piscina exterior a Europa hi ha d'haver acord entre el dos equips i el Sabadell prefereix piscina interior.

També en els vuitens de final de l'Eurocup, CN Barcelona ha perdut contra el potent Mladost de Zagreb (9-11). A la piscina del GEiEG de Girona -els cenebistes han hagut de jugar a l'exili per sanció- els croats, set vegades campions d'Europa, s'han mostrat superiors sobretot en la segona part. L'internacional rus Konstantin Kharkov, amb 4 gols, ha fet mal als de Víctor González. Caldrà una gesta en la tornada a Zagreb.