L'Astralpool haurà de defensar al Pireu els dos gols a favor
Waterpolo - Eurolliga femenina

El CN Sabadell guanya l'Olympiacos (14-12) en l'anada dels quarts de final mentre que el Mataró es complica més la vida

La jugadora de l'Astralpool Sabadell Sabrina Van der Sloot s'ha endut un cop a l'ull i li han hagut de posar un pegat, però la lesió no és greu

El CN Sabadell s'ha imposat a l'Olympiacos a Can Llong en l'anada dels quarts de final de l'Eurolliga femenina de waterpolo. El partit ha tingut, com s'esperava, una igualtat màxima i s'ha arribat al descans amb empat a sis al marcador. Judith Forca ha estat la màxima golejadora de les vallesanes amb cinc gols, un d'els quals de penal.

El partit d'aquest dissabte era la reedició de l'última final que es va disputar, al 2019. La tornada es jugarà al Pireu el dia 13 de març

L'ensurt del partit ha tingut lloc en una acció del joc en què la jugadora de l'Astralpool Sabadell Sabrina Van der Sloot s'ha endut un mastegot a l'ull. A la neerlandesa li han hagut d'embenar l'ull, però la lesió no és greu.

El moment en què atenien Van der Sloot i el pegat que li han hagut de posar

També en els quarts de l'Eurolliga femenina, aquest dissabte al vespre el Mataró ha perdut contra l'UVSE de Budapest per 9 a 12. En l'últim quart les hongareses han sortit molt fortes amb un parcial de 3 a 5 i s'han acabat enduent el partit.

Amb aquest resultat les mataronines es compliquen molt l'accés a la final a 4 de l'Eurolliga femenina. La tornada serà el proper 13 de marça a Hongria.