Champions

El Manchester City es queda curt contra el Copenhaguen (1-3)

Els de Guardiola han controlat tot el partit però no han pogut ampliar la distància al marcador

El City, vigent campió de la Champions, ha entrat al partit amb un domini aclaparador i el resultat final d'1 a 3 no reflecteix el control absolut que han tingut del partit. De Bruyne, autor d'un partit enorme, ha avançat els del Guardiola al minut 10. La lesió de Grealish ha canviat el pas d'un City que ha vist com Mattson ha aprofitat una errada greu d'Ederson per empatar el partit. Bernardo Silva i Foden han fet els dos gols de la victòria.

• Al Parken Copenhagen duel desigual entre la ventafocs dels vuitens, el Copenhaguen, i el vigent campió de la competició, el City de Guardiola.
  • Guardiola ha recuperat Walker, De Bruyne i Silva, suplents contra l'Everton, però la gran novetat ha estat Grealish que no era titular des del desembre.
  • Domini aclaparador del City amb ocasions de De Bruyne i Ake en els primers sis minuts. De Bruyne avança el City (0 a1) al minut 10 després d'una gran jugada de Ruben Dias i Folden.
  • Doku substitueix el lesionat Grealish al minut 20. Vavro estavella la pilota al travesser al 23 en el que hauria pogut ser el segon del City.
EN DIRECTE | Copenhaguen-Manchester City (1-2)
Grealish ha marxat lesionat (EFE)
  • Haaland ho intenta de xilena al 29. Mattsson empata al 34 després d'un error d'Enderson. Salta la sorpresa al Parken Copenhagen (1 a 1). Bernardo Silva posa per davant el City (1 a 2) al 45 amb un xut creuat i després de la insistència de De Bruyne.
  • Ja a la segona part, Grabara ha tret una mà miraculosa per evitar el gol de De Bruyne al 54. Al 60, Aké es llança en planxa per evitar el gol de Cornelius, el que hauria estat el segon del Copenhaguen. Al 69, Grabara vola per evitar el gol de Doku.

• Foden fa l'1 a 3 definitiu en temps afegit.