Xavi en una xerrada amb els seus jugadors d'aquesta temporada
Xavi fa una xerrada als seus jugadors abans d'un entrenament d'aquesta temporada
Barça

Els plans de futur de Xavi Hernández a partir de l'1 de juliol: a curt i a mitjà termini

Quan comenci l'estiu, el tècnic pararà un temps per estar amb la família i recarregar les piles

Redacció Esport3Actualitzat

El proper 30 de juny culminarà l'etapa de Xavi Hernández com a entrenador del Barça. Però el tècnic té la intenció de continuar la seva trajectòria a les banquetes lluny d'un Camp Nou que no inaugurarà com a responsable del primer equip.

Xavi vol parar un temps a partir del juny. En la roda de premsa en què va comunicar la decisió de marxar a final de temporada va confessar que tenia ganes de passar més temps a casa, en família i, tal com va especificar, "amb els meus fills". A curt termini, aquest és el seu pla.

El de Terrassa no posa un horitzó temporal a aquesta aturada, però vol que serveixi per recuperar energia per emprendre nous reptes de futur i seguir amb la seva carrera d'entrenador principal. El seu futur a mitjà termini preveu tornar a l'àrea tècnica.

Quan buidi la seva taquilla de la ciutat esportiva per segona vegada, després de fer-ho el juny del 2015 com a futbolista, acumularà cinc temporades d'experiència: dues i mitja a l'Al-Saad de Qatar (maig del 2019-novembre del 2021) i el mateix període a l'equip blaugrana (novembre del 2021-en principi fins al juny del 2024).

Dues ofertes rebutjades

Xavi va ser la persona escollida per Joan Laporta per redreçar el rumb de l'equip i succeir Ronald Koeman. La seva arribada es podria atribuir al destí, però el cert és que l'egarenc tenia clar que la seva etapa de formació a Qatar l'havia de preparar per a quan arribés el gran salt al Barça.

Estant al país àrab va rebutjar dues ofertes interessants. Una del Brasil, que li proposava ocupar-se de la selecció en una etapa de transició conduïda a quatre mans amb Tite. I l'altra a Alemanya, on va dir no al Borussia Dortmund.

ARXIVAT A:
Xavi Hernández
Anar al contingut