Futbol

L'elegant comiat de Jürgen Klopp a Liverpool: lloa Guardiola i demana una ovació per al seu successor

Anfield va dedicar un emotiu comiat al tècnic alemany després d'una etapa de 9 temporades. El tècnic alemany va tenir bones paraules per a Pep Guardiola i un gran gest cap a Arne Slot, que el rellevarà a la banqueta dels "reds"

Actualitzat

Cap de setmana de comiats per a Jürgen Klopp, que després de 9 anys va dirigir el seu últim partit com a entrenador del Liverpool. El tècnic alemany va recuperar la grandesa de l'equip anglès guanyant la Champions l'any 2019 i, un any després, la primera lliga en 30 anys per a l'equip, a més de dues Copes. A més dels títols, l'afició ha connectat molt amb l'exentrenador del Borussia Dortmund, batejat com The Normal One pel seu caràcter proper i en oposició a José Mourinho. 

Klopp es va sorprendre d'haver aguantat l'homenatge dels "supporters" sense trencar-se d'emoció.

"Em pensava que a aquestes alçades estaria trencat per l'emoció. Estic molt feliç, molt feliç per vosaltres, per l'atmosfera, per formar part d'aquesta família i per la manera com hem celebrat aquest dia. Moltes gràcies."

El tècnic alemany ha tingut un gest cap al que serà el seu successor a la banqueta del club del Merseyside, i ha començat el càntic perquè l'afició ovacionés Arne Slot. Tot i que no ha estat encara anunciat oficialment, el tècnic del Feyenoord serà qui continuarà la feina. 

També en la seva última roda de premsa, després del triomf del Liverpool contra els "wolves" (2-0), Klopp va ser elegant i va felicitar Pep Guardiola com a campió de la Premier: 

"Passi el que passi al City amb els 115 càrrecs pendents, Pep Guardiola és el millor entrenador del món. Si hi poses qualsevol altre entrenador del món, no guanya la Lliga quatre anys seguits."

Unes paraules que han trobat resposta en un Guardiola que fins i tot s'ha emocionat en parlar del seu col·lega:

"Jürgen ha estat una part important a la meva vida. M'ha portat a un nivell diferent com a entrenador. Penso que ens respectem moltíssim l'un a l'altre (...) Li dono les gràcies per les seves paraules (...) Ha estat un gran competidor. Encara ara no trobo la manera de fer mal al seu equip."

ARXIVAT A:
Guardiola
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut