Espanyol

L'Espanyol tomba l'Oviedo (2-1) i s'aferra al somni de l'ascens directe

Braithwaite, de penal, i Cabrera han capgirat la diana inicial dels asturians, molt perjudicats pel VAR. L'Espanyol es queda a quatre punts del segon classificat quan falten dues jornades

Triomf vital de l'Espanyol. Els blanc-i-blaus han superat l'Oviedo (2-1) i no llencen la tovallola en la cursa per l'ascens directe. Quan falten dues jornades per al final de la Lliga, tenen la segona plaça a quatre punts. Han hagut de remuntar, gràcies als gols de Braithwaite i Cabrera. L'Oviedo s'ha vist perjudicat pel VAR.

• Nervis en l'arrencada per part de l'equip blanc-i-blau. A Masca li han anul·lat un gol per fora de joc, en el primer minut de partit. I, poc després, Colombatto no ha arribat pels pèls a una passada de la mort.
  • L'Oviedo no s'han immutat amb la tímida reacció de l'Espanyol. Joan Garcia ha salvat el cop de cap de Masca amb una aturada espectacular. Però, a la sortida d'un córner, Luengo ha pentinat una centrada de Cazorla i ha avançat els asturians, en el minut 23.
  • L'Espanyol s'ha pogut reenganxar al partit després d'una trepitjada de Colombatto a Keidi Bare. L'àrbitre ha revisat l'acció al VAR i  hi ha vist penal. Braithwaite ha fet l'empat des dels onze metres. Ja suma 21 dianes en la Lliga.
  • A l'Oviedo, li han anul·lat un segon gol. Lux Franco, a instàncies del VAR, ha observat un fora de joc molt rigorós d'Alemao en el moment de la rematada de Dani Calvo. L'afició de l'Espanyol ho ha celebrat, tot i no entendre tampoc la decisió de l'àrbitre.
  • El pas pels vestidors ha donat una mica d'aire als de Manolo González. Han fet un pas endavant en el segon temps. Així, Puado ha estat a punt de marcar. I, en el minut 63, Cabrera ha trobat el premi del gol després d'un córner picat per Pere Milla.
  • L'Espanyol, però, no ha sabut rematar el partit. Brathwaite, en una ràpida transició, ha malbaratat una bona oportunitat. I Joan Garcia, novament, ha hagut d'intervenir per evitar l'empat. Ha refusat un xut de Colombatto a boca de canó amb la cara.