La Guàrdia Civil s'ha fet càrrec de la investigació del cas (Guàrdia Civil)

Un home mata dos nets de 10 i 12 anys i se suïcida després d'atrinxerar-se amb ells a Granada

L'home, de 72 anys, estava atrinxerat amb una arma de foc en un habitatge amb els dos menors des de diumenge a la nit

Redacció/AgènciesActualitzat

Doble assassinat en un poble prop de Granada. Un home de 72 anys que s'havia atrinxerat aquest diumenge a la nit en una casa de Huétor Tájar, juntament amb els seus dos nets, hauria acabat matant els menors i després s'hauria suïcidat.

Agents de la Guàrdia Civil, que està investigant els fets, han pogut entrar a la casa aquest dilluns a primera hora del matí, després d'intentar negociar amb l'home durant tota la nit. Finalment, en entrar-hi, han trobat els tres cossos sense vida.

Tot apunta que l'home, que tenia una arma de foc, hauria matat els dos menors, de 10 i 12 anys d'edat, abans de treure's la vida. De fet, hauria mantingut una actitud amenaçant contra els seus familiars des que es va atrinxerar en una casa del carrer Alfredo Nobel del municipi andalús.

Segons fonts de la investigació, la dona i la filla del presumpte homicida van morir el passat mes de març en un accident de trànsit a Loja, també a la província de Granada. Al cotxe, conduït per l'home atrinxerat, també hi anaven els seus dos nets, que van quedar ferits després de la topada contra un mur.

ARXIVAT A:
PolicialGuàrdia Civil
Anar al contingut