Fórmula 1

Els McLaren de Kovalainen i Hamilton dominen la segona sessió de lliures del Gran Premi d'Abu Dhabi

McLaren ha arribat a Abu Dhabi amb els deures fets i de moment s'està revelant com l'escuderia que millor s'està adaptant a l'inèdit traçat àrab. Si Lewis Hamilton ha estat el més ràpid en la primera sessió d'entrenaments, ha estat el seu company d'equip, el finlandès Heikki Kovalainen, el qui ha marcat el millor temps al llarg dels segons lliures. Tot i que la majoria d'equips estan buscant els seus límits en un circuit poc conegut, McLaren ja ha demostrat que vol acabar el Mundial de la millor manera possible.

Actualitzat
Al costat de la tercera mesquita més gran del món i molt a prop del mar. De fet és en una illa, però a tocar també de les dunes del desert. Bernie Ecclestone s'ha tret del barret un altre circuit estèticament preciós. Quatre bilions d'euros és poca cosa per uns xeics àrabs que, carregats de petrodòlars, pagaran el que calgui per tenir la Fórmula 1 a casa seva, perquè el món els conegui una mica més.

Això sí, d'espectadors d'aquí, poquíssims. S'han venut totes les entrades, però la majoria d'aficionats que es barallen per un autògraf són occidentals. Sobren els diners, però de tradició de F1, gens ni mica. A tocar de la pista, el Ferrari World, primer parc temàtic dedicat a l'escuderia italiana, grandiós i amb la muntanya russa més ràpida del món, obrirà l'any que ve. Modernitat, això sí, barrejada amb tradició, que sempre crida l'atenció del visitant.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut