Lamine, Pedri, Gavi i Araújo
Lamine, Pedri, Gavi i Araújo, els 4 intocables (Reuters/ Europa Press)
futbol

Els 4 intocables del Barça: Lamine, Gavi, Pedri i Araujo són intransferibles

Per complir el fairplay i fitxar en situació d'1x1, el club blaugrana no descarta la venda de jugadors importants

Redacció Esport3Actualitzat

Amb una planificació esportiva condicionada per l'economia, el Barça aquest estiu ni podrà fer grans fitxatges ni descarta haver de desprendre's d'alguna estrella. Així ho va deixar clar ahir el director esportiu del Barça, Deco, en una entrevista a Esport3:

"No ens agradaria (haver de vendre cap jugador) la veritat... Si hem de fer algun moviment a la plantilla, han de ser moviments per equilibrar la plantilla i per poder portar altres jugadors."


Lamine Yamal no es toca. Gavi tampoc. De Pedri ni parlar-ne. La quarta línia vermella: Araujo. Són els únics jugadors intransferibles. Deco no vol escoltar ni hipòtesis de vendre's Araujo i De Jong per portar Mbappé. El cas particular del neerlandès, però, ha canviat totalment.

Frenkie ha deixat de ser intocable. Té la fitxa més alta de la plantilla i la temporada que ve encara cobrarà més. Si arriba una gran oferta, benvinguda. Tampoc tanquen la porta, per exemple, a Lewandowski, Ter Stegen o Gundogan. Qualsevol sortida important al mercat d'estiu ajudaria a complir el fair play compromès per la palanca de Libero, segons explica Javier Tebas, president de LaLiga.

"El Barça ja sap que en l'operació Líbero tenen dos pagaments pendents importants que si no els cobren... que sembla que no els cobraran... els pot limitar encara molt més el mercat d'estiu."

El Barça només podrà fitxar en regla d'1x1 si compleix amb Tebas. Per tant, ingressar diners i alliberar massa salarial és absolutament vital per poder confeccionar la millor plantilla possible.

 

Anar al contingut