Barça

Seriosa advertència de Deco al futur entrenador, a l'"Onze" d'Esport3: "No farem grans fitxatges"

El director esportiu del Barça ha admès que encara no han parlat amb cap entrenador i diu que consensuaran la decisió amb el president

Redacció Esport3Actualitzat

Per primera vegada, Deco, el director esportiu del Barça, trepitja un plató de televisió, i ho fa en un moment en què hi ha moltes preguntes, sobretot perquè és el responsable de trobar l'entrenador que rellevi Xavi aquest estiu. A l'"Onze" d'Esport3 l'exjugador blaugrana va deixar anar un avís per a l'entrenador que hereti el lloc del terrassenc:

"El nom del nou entrenador serà consensuat amb el president. Un perfil com el de Xavi, que s'adapti a la situació del club, a joves que hem de treballar, al fet que no farem grans fitxatges la temporada que ve. Encara no hem parlat amb cap entrenador. Encara estem assimilant la sortida de Xavi."


Deco ha deixat clar que el tècnic del filial, Rafa Márquez, no entra en la llista de candidats a asseure's a la banqueta del primer equip. Només ho seria en cas d'emergència però no d'aposta ferma. El màxim responsable de la direcció esportiva del Barça ha defensat la feina de Xavi.
 

"No s'ha valorat prou la feina de Xavi. Li poso un 10. Es va guanyar la Lliga la temporada passada. Sembla que el Madrid va guanyar la Lliga. Estem al gener i estem parlant de gairebé un final de temporada.  Tu pots dir que si es juga bé o malament però no que és un desastre una cosa que encara no s'ha acabat. És cert que hi ha moments que no hem estat al nivell."

Rafa Márquez donant instruccions
Rafa Márquez, en una imatge d'un entrenament d'aquesta temporada (FC Barcelona)

Un hipotètic retorn de Guardiola i possibles vendes

Sobre un hipotètic retorn de Guardiola, ha repetit que de moment no parlen amb cap entrenador.


Deco no vendria Araujo i Frenkie de Jong per portar Mbappé. Per ell seria empitjorar l'equip. El fair-play econòmic condiciona molt a l'hora de fitxar i no els agradaria desprendre's de cap jugador important per fer caixa. Ha reconegut que el migcampista del Girona Aleix Garcia és un jugador que agrada molt al Barça.  
 

Mira l'"Onze" d'Esport3 del dimecres 7 de febrer de 2024, amb l'entrevista a Deco:

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut