El Vila-real no passa de l'empat davant l'Arsenal (1-1) i es complica l'accés a les semifinals

El Vila-real no va poder derrotar l'Arsenal (1-1) en l'anada dels quarts de final de la Champions. El conjunt groguet va sortir a totes i es va avançar en el minut 10, gràcies un fortíssim xut des de fora de l'àrea de Marcos Senna. Els homes de Pellegrini controlaven el partit i, a més, Almunia i Gallas van haver de ser substituïts per lesió. Tot i això, el panorama va canviar totalment a la represa. Els "gunners" en van ser els grans dominadors i van empatar amb un fantàstica xilena d'Adebayor.

Tres anys es va haver d'esperar el Vila-real per tornar a enfrontar-se amb l'Arsenal. Des del primer minut, es va veure que l'equip castellonenc tenia ganes de revenja per l'eliminació d'aquella semifinal. Amb empenta, força i motivació, els de Pellegrini no van trigar ni deu minuts a marcar, amb una canonada de Marcos Senna que Almunia no va poder refusar. L'Arsenal no va saber contrarestar aquest joc del Vila-real en una primera part molt fluixa, amb una única ocasió de Nasri després de la passada de Cesc Fàbregas.

Fins després del descans, els de Wenger no van aconseguir controlar el partit, tot i que el Vila-real, al contraatac, va disposar d'ocasions per fer el segon gol. Quan més tranquil jugava l'equip castellonenc, va encaixar l'empat; el català Cesc Fàbregas, capità i líder del conjunt londinenc, va fer una passada mil·limètrica a Emmanuel Adebayor, que dins l'àrea va controlar amb el pit i, de xilena, va deixar clavat el porter del Vila-real.

Durant uns minuts, el gol va deixar descompost l'equip de Manuel Pellegrini, que no es va recuperar fins als instants finals. Marcos Senna, altre cop amb un xut des de fora l'àrea, hauria pogut fer el dos a un, però l'empat no es va moure i ara, com va passar en l'eliminatòria amb el Panathinaikos, el Vila-real haurà de buscar la classificació en el partit de tornada.