Futbol

El València espera mantenir-se imbatut a Mestalla en la visita de l'Osasuna

La majoria de partits de la setena jornada de Lliga es jugaran aquesta tarda. El València, rival directe del Barça, rep l'Osasuna a casa. Els valencians, que han guanyat els sis partits jugats a casa aquest any, esperen atrapar el Barça al liderat si els blaugranes perden al Bernabéu. A l'altre costat, l'Osasuna, equip que només ha encaixat un gol en quatre jornades, però que fa quatre partits que no marca. Ciganda podria canviar deu dels onze jugadors de l'onze inicial de l'últim partit.

Actualitzat

Mallorca - Reial Societat

El Mallorca és a la zona mitjana de la taula: a 8 punts del líder i a 7 del cuer. Per qui és realment important aquest partit és per a l'entrenador de la Reial Societat, José Mari Bakero, que no aconsegueix treure el seu equip de l'últim lloc de la classificació. Situació que beneficia el Nàstic de Tarragona, que només té 3 punts més que els donostiarres.

Athletic - Celta

L'altre equip basc, l'Athletic de Bilbao, també es troba en una situació difícil. Després de guanyar a camp del Nàstic la setmana passada, avui rep el Celta amb diverses baixes: Tiko, Orbaiz, Garmendia o Ustaritz. Els bilbaïns són rivals directes del Nàstic, mentre que els gallecs, que vénen de guanyar el València, ténen 2 punts més que l'Espanyol.

Recreativo - Getafe

Recreativo-Getafe. El Getafe ve de guanyar el Madrid l'última jornada de Lliga, mentre que el Recreativo ve de perdre al Calderón, on l'àrbitre va perjudicar-los amb el gol de mà del Kun Agüero i un penal inexistent. Els dos equips són a la zona tranquil·la de la classificació.

Anar al contingut