Nuno ha durat 4 mesos al capdavant dels Spurs (Reuters)
Futbol

El Tottenham destitueix Nuno pels mals resultats

La derrota davant el Manchester United (0-3) ha estat la gota que ha fet vessar el got. Antonio Conte sona per ocupar la banqueta dels Spurs

Actualitzat

El Tottenham Hotspur ha comunicat aquest dilluns la destitució del seu entrenador, Nuno Espírito Santo, que havia estat contractat fa tan sols quatre mesos. La falta de resultats ha estat el motiu obvi per la destitució del tècnic portuguès, que deixa el club londinenc vuitè, a 10 punts del liderat de la Premier. La gota que ha fet vessar el got ha estat la derrota a casa (0-3) davant el Manchester United, que fa quatre dies també estava a punt de cessar el seu tècnic i s'ha refet, momentàniament almenys, a costa dels Spurs.

 

 

Fabio Paratici, director esportiu del Tottenham, va lamentar haver hagut d'acomiadar Nuno i el seu equip:

"Sé que Nuno i el seu "staff" volien triomfar i em sap greu haver hagut de prendre aquesta decisió. Nuno és un autèntic "gentleman" i sempre serà benvingut aquí. Volem agrair-li, tant a ell com al seu equip, la seva dedicació i li desitjar-li el millor de cara al futur".

El nom que més sona per ocupar la vacant és el d'Antonio Conte, que en estar lliure sonava també per al United, i que manté una bona relació amb Paratici.  

 

 

 

Anar al contingut