Futbol

El Sabadell visita el Xerez i el Barça B va a Osca

El Sabadell i el Barça B juguen aquest dimecres el partit de la primera jornada de Segona A, que es va posposar per la vaga de futbolistes. El Barça B juga al camp de l'Osca amb la tranquil·litat de l'última victòria i el Sabadell jugarà a Jerez, després d'haver perdut el colideratge la setmana passada.

Actualitzat
Retorna Olmo al Sabadell

Les rotllanes de l'inici de l'entrenament cada cop són més petites al Sabadell. Cada partit se salda amb almenys una lesió per al Sabadell. Els últims de caure: Aaron i Redondo. L'única bona notícia és el retorn d'Olmo després de la sanció. En total, l'equip té deu baixes. Però els contratemps no faran canviar l'aposta ofensiva dels arlequinats. Res a témer, doncs, contra un Xerez que aquesta temporada ha sumat més punts a fora que no pas a casa. I que no sabrà fins a última hora si podrà disposar del seu davanter estrella: José Mari.

Dos nois del filial, César Molina i Jonathan Collado, completen la llista d'un Sabadell que vol mantenir-se en els llocs d'ascens directe.

A seguir la línia d'Alcoi

Avui s'ha entrenat el Barça B per preparar el partit de demà contra l'Osca. El filial blaugrana no ha començat gaire bé aquesta temporada i es troba en la 17a posició de la lliga. La victòria de dissabte passat per 1-4 contra l'Alcoià hauria de donar ànims a l'equip d'Eusebio perquè torni al bon camí que va seguir la temporada passada. El rival, l'Osca va vintè a la lliga i busca la victòria per sortir de les posicions de descens en què es troba.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut