Iñigo Martínez contra el València
Iñigo Martínez contra el València (FC Barcelona)

El nou sobrenom d'Iñigo Martínez al vestidor del Barça

Els jugadors del Barça responen amb humor la publicació a Instagram del central basc

El Barça va derrotar al València (4-2) en la jornada 33 de la Primera Divisió espanyola gràcies al hat-trick de Robert Lewandowski. Al descans, però, els blaugranes anaven per sota en el marcador. Xavi Hernández va moure fitxa al descans: Sergi Roberto i Iñigo Martínez substituïen Christensen i Cubarsí.

El central d'Ondarroa (Biscaia) tornava a tenir minuts i acompanyava Araujo al centre de la defensa. Després de la victòria, Iñigo penjava una publicació a les seves xarxes socials acompanyades de la frase: "El meu pla preferit".

Als comentaris d'Instagram, Gavi, Sergi Roberto, Pedri i Marcos Alonso es referien a ell com Ronaldinho o Dinho: una broma interna del vestuari que el compara, irònicament, amb el crac brasiler. S'haurà de seguir la picada d'ullet, per veure si el "menino d'Ondarroa" promet més samba.