Barça

A la venda les entrades per a les dues finals del Barça

Les blaugranes volen aconseguir el triplet i demanen el suport de l'afició a les dues finals

Redacció Esport3Actualitzat

La primavera, la sang altera, i el Barça, també altera. I més, en aquest moment de la temporada, quan els títols estan en joc. Les de Jonatan Giráldez jugaran dues finals, i els aficionats ja estan a punt per comprar les entrades. Alguns ja les tenen, i altres, ja poden córrer a buscar-les. El Barça vol aconseguir el triplet, i guanyar els tres títols que té en joc: Copa, Lliga i Champions. Per això, i tal com ha passat a la Champions, el Barça demana que hi hagi quòrum per a la Copa de la Reina, ja que és clau per assolir l'objectiu. 

La Federació Espanyola ha posat a la venda les entrades per a la final de la Copa de la Reina, entre el Barça i la Reial Societat, que es disputarà a Saragossa el 18 de maig. Els preus van dels 15 als 25 euros. El club activarà aquest dimarts la venda tant de les entrades de la Copa de la Reina com de la final de la Champions de Bilbao. Per a Saragossa en té 12.000 i per a Bilbao, 7.400.

Per a la Champions, aquest dimarts només les poden comprar socis. Dimecres ja hi podran accedir les penyes, i dijous s'obrirà al públic general

La Copa de la Reina

Les entrades per a la final de la Copa de la Reina entre el Barça i la Reial Societat ja s'han posat a la venda al web de l'RFEF. Els preus oscil·len entre els 15 i els 25 euros, segons la categoria seleccionada. Els aficionats dels clubs disposaran dels seus canals de venda específica. L'afició del FC Barcelona se situarà a l'extrem nord i els sectors més propers. L'afició de la Reial Societat s'ubicarà al fons sud i als sectors més propers. La final es disputa el dissabte 18 de maig, a les 18.00, a La Romareda.

 

 

La Champions

El Barça ja pensa en la final de la Champions després d'haver-s'hi classificat amb una merescuda victòria al partit contra el Chelsea a Stamford Bridge. El club posarà a la venda les entrades per a la final de Bilbao, que es jugarà el dissabte 25 de maig, a les 18.00, a San Mamés.

El Barça disposa de 7.400 entrades per viure la final, que posarà a disposició de socis, sòcies, penyes i públic general en els propers dies. Concretament, la venda a socis i sòcies estarà disponible a partir del dimarts 30 d'abril a les 12 h, i en exclusiva durant 24 h. Les penyes les podran adquirir a partir del dimecres 1 de maig, a les 12 h. Finalment, la resta d'afició podrà adquirir les entrades a partir del dijous 2 de maig també a les 12 h.

Els preus de les entrades per a la final oscil·laran entre els 15 euros i els 25 euros.

15.000 aficionats i aficionades es van desplaçar a Torí per viure la final de la temporada 2021/22 i gairebé 10.000 ho van fer en la darrera edició, a Eindhoven. En aquesta ocasió, la proximitat amb San Mamés implicarà un desplaçament encara més massiu de seguidors culers amb la crida "Movem Bilbao".

L'eufòria de les jugadores blaugranes sobre la gespa de Stamford Bridge (FCB)
Anar al contingut