Futbol

El nou protocol de la lliga no preveu les concentracions obligatòries

Segons ha pogut saber Catalunya Ràdio, si es detecta un positiu, aquest jugador quedarà immediatament aïllat al seu domicili i, a través del dispositiu Mediacoach, s'analitzarà el contacte que hagi tingut amb altres futbolistes durant l'últim partit

Redacció Esport3Actualitzat

L'últim protocol de la Lliga de futbol no preveu concentracions obligatòries quan comenci la competició. Ara mateix, la Lliga parla de les concentracions com un supòsit i, en canvi, valora la possibilitat que els jugadors locals arribin al camp amb els seus cotxes particulars. Segons ha pogut saber Catalunya Ràdio, si es detecta un positiu, aquest jugador quedarà immediatament aïllat al seu domicili i, a través del dispositiu Mediacoach, s'analitzarà el contacte que hagi tingut amb altres futbolistes durant l'últim partit.

Segons aquest nou protocol establert per la lliga, els jugadors passaran un test el dia abans de cada partit i 48 hores abans de cada partit s'haurà d'enviar a la Lliga un llistat de les persones que tindran accés a l'estadi. Per entrar a cada recinte, tot el personal haurà de dur mascareta i guants. A la zona de banquetes, s'ampliarà l'espai per a poder mantenir la distància de seguretat. 

Amb aquestes noves mesures, no es farà l'habitual salutació entre els equips, el conegut com a passamans, i les pilotes distribuïdes seran desinfectades constantment pels aplegapilotes.

Pel que fa a la logística dels desplaçaments, els avions i trens hauran de ser xàrters, per tant, exclusius. Ara bé, els hotels podran ser compartits.

ARXIVAT A:
Coronavirus
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut