Actualitat grana

El Nàstic torna avui als entrenaments per preparar el duel contra l'Osasuna

Els jugadors del Nàstic han tingut temps per reflexionar sobre els errors que van provocar la derrota amb el Celta de diumenge. Especialment, els tècnics volen apuntalar la defensa perquè el Nou Estadi es converteixi en el fortí inexpugnable a què aspiren. Luis César té clar que el Nàstic encara no està fet i s'han de corregir alguns errors, sobretot defensius, per mostrar la solidesa que es busca. Per cert, que el Nou Estadi també haurà de millorar altres coses, com els accessos i la il·luminació.

Actualitzat
El Nàstic va gaudir ahir d'una jornada de descans, després del partit de Lliga de diumenge i l'entrenament de dilluns. Diumenge els granes visitaran el camp de l'Osasuna, un equip que encara no ha sumat ni un punt i que necessita la victòria al Reyno de Navarra. Per aquest partit, ni Merino, ni Generelo ni Pinilla estaran disponibles. També té problemes físics el brasiler Gil, tot i que tot apunta que estarà en condicions per al cap de setmana. Els jugadors són els primers que veuen que cal millorar. 

El que també caldrà millorar, però, són alguns aspectes del Nou Estadi. La queixa principal dels socis va ser la manca de torns d'accés, que van provocar llargues cues i molt de malestar. Un altre aspecte a estudiar és la nova il·luminació del camp, que deixava les cantonades lleugerament fosques. Amb tot, el club té 15 dies per millorar aquests i altres aspectes.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut