Lliga de Campions

El Madrid tomba la resistència de l'Olympique de Marsella (3-0) i desfeta del Milan a San Siro

El Reial Madrid va golejar l'Olympique de Marsella (3-0) i ja lidera amb comoditat el grup C de la Champions. L'equip francès va sortir gens acomplexat al Bernabéu i, amb un gran plantejament tàctic, va aturar els atacs blancs. A la represa, els madridistes van sortir amb més ambició i Cristiano Ronaldo va trencar la resistència marsellesa en el minut 58. Kaká, tot seguit, va transformar un penal i novament l'ex del United va sentenciar definitivament, abans de marxar lesionat. En l'altre matx del grup, el Zuric va donar la sorpresa derrotant el Milan a San Siro (0-1).

Actualitzat
Cristiano, amb un esquinç, dubte per jugar a Sevilla

El crac portuguès, que va haver de retirar-se del terreny de joc per culpa d'un cop, té un esquinç al turmell dret. Aquest dijous passarà noves proves a la ciutat esportiva del Reial Madrid a Valdebebas, però és dubte seriós per jugar diumenge que ve al Sánchez Pizjuán.

AC Milan, 0 - FC Zuric, 1
El que continua en caiguda lliure és el Milan. A més del "calcio", a Europa també ensenya les vergonyes. Ahir van perdre a San Siro contra el Zuric, després del gol de Hannu Tihinen al minut 9. Els de Ronaldinho són els tercers d'aquest grup, que encapçalen el Madrid i el Marsella.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut