Reial Madrid

El Madrid aprofita la innocència del Tenerife per encadenar la cinquena victòria consecutiva (3-0)

Si contra el Xerez el Madrid va golejar però no va convèncer amb el seu joc, contra el Tenerife s'ha tornat a repetir la mateixa història al Bernabéu. L'equip de Manuel Pellegrini no domina el joc i deixa que sigui el seu rival qui tingui una major possessió de la pilota, però la seva brutal pegada li permet solucionar els partits com i quan vol. Després d'una primera part discreta i que ha acabat sense gols, en la represa Benzema en dues ocasions i Kaká han aparegut per acabar amb la resistència d'un Tenerife molt innocent. Amb la llei del mínim esforç, el Madrid ha encadenat la cinquena victòria consecutiva en les cinc primeres jornades del campionat de Lliga.

En la seva política de rotacions, Kaká ha estat aquesta vegada l'estrella sacrificada i, sense el brasiler, el Madrid perd molta qualitat en la construcció ofensiva. El Tenerife, un equip tant ordenat com innocent, li ha plantat cara durant els primers 45 minuts, però l'equip canari ha demostrat tenir molt poca pólvora. Una paret entre Nino i Bellvis ha acabat amb un xut molt creuat del lateral en la primera aproximació de perill dels visitants.

El públic del Bernabéu ha començat a perdre la paciència amb el mal joc del seu equip i s'han començat a sentir alguns tímids xiulets. A més, Muñiz Fernández ha donat un cop de mà als blancs perdonant l'expulsió a Drenthe. L'holandès ha fet una duríssima entrada sobre Marc Bertran, que s'ha hagut de retirar lesionat. Ha hagut de passar gairebé mitja hora de partit per veure la primera ocasió de gol del Madrid. Aragoneses ha evitat el gol de Raúl demostrant uns bons reflexos. Cristiano Ronaldo, pràcticament desaparegut, també ho ha provat de falta abans del descans. El xut del portuguès, molt fluix, ha anat suau a les mans del porter.

Benzema i Kaká no deixen lloc a la sorpresa

En la represa, Pellegrini ha donat entrada a Guti i Kaká, i tot i que el joc del seu equip no ha millorat, Benzema ha aparegut per encarrilar una nova victòria del Madrid, la cinquena consecutiva. En el minut 47, el francès ha inaugurat el marcador amb un cop de cap després d'una centrada precisa de Xabi Alonso. El Tenerife ha respost amb dues ocasions consecutives, un xut de Román que Casillas ha desviat a córner i una vaselina de Nino desviada.

I si els tinerfenys han perdonat l'empat, qui no ha perdonat de nou ha estat Benzema, que ha aprofitat un regal de principiant de Manolo Martínez per fer el segon en el minut 58. El francès ha volgut aprofitar el seu estat de gràcia per culminar el primer "hat-trick" com a madridista, però el seu xut s'ha perdut fregant el pal. Amb el partit completament decidit, el Tenerife no ha abaixat els braços i Omar ha tingut una ocasió d'or per reduir distàncies, però la seva rematada s'ha estavellat al pal. Per esvair qualsevol dubte, Kaká ha certificat la victòria madridista amb el definitiu 3 a 0 en el minut 77. A sis minuts per al final, Pellegrini ha decidit substituir un apagat Cristiano Ronaldo. El portuguès s'ha retirat a la banqueta amb cara de pomes agres i molest amb el seu tècnic pel canvi.

Amb la llei del mínim esforç, el Madrid ha encadenat la cinquena victòria consecutiva en les cinc primeres jornades del campionat de Lliga. Un equip blanc que continua sense enamorar amb el seu joc, però que aferrat a la seva gran eficàcia golejadora ha sumat tres punts més. Quinze punts de 15 possibles en un inici més eficaç que brillant.