El Granollers espera veure el Palau de les grans ocasions
El Granollers espera veure el Palau de les grans ocasions
Handbol

El Granollers espera un gran ambient al Palau per rebre l'Sporting a l'European League

Esteban Salinas, que es va perdre el primer partit a Hongria, podria reaparèixer dimarts contra els portuguesos

Redacció Esport3Actualitzat

El Palau de les grans ocasions. Això és el que espera el Fraikin BM Granollers per al segon partit de la fase de grups de la Lliga Europea de l'EHF, el del debut a casa contra l'Sporting de Portugal. En directe per Esport3. L'hora, les 18.45, i la festivitat de Tots Sants, conviden que l'afició pugui assistir en gran nombre per veure un partit entre els dos equips que ara mateix encapçalen el grup C de la fase de grups.

En la primera jornada, el Granollers va debutar amb una victòria contundent a la pista del Balatonfüredi hongarès, mentre que l'Sporting va guanyar per la mínima a casa l'equip austríac de l'Alpla HC Hard.

Fins a la reunió tècnica matinal no se sabrà si el pivot xilè del Fraikin BM Granollers, Esteban Salinas, entrarà en la llista d'Antonio Rama per al partit. Salinas es va perdre el primer partit a Hongria per una lesió al tríceps que es va fer amb la seva selecció, i tampoc no va jugar divendres passat contra el Benidorm. És l'únic dubte que té ara mateix l'entrenador de l'equip vallesà, que confia en el suport de l'afició per poder sumar la segona victòria europea de la temporada.

Per la seva part, l'Sporting arriba a Granolles com a líder en solitari de la lliga portuguesa i amb l'exjugador del Fraikin Mamadou Gassama a la seva plantilla. Serà el primer partit que Gassama jugarà contra el seu exequip des que va deixar el Granollers ara fa tres anys. A més del jugador català, també destaca en les files del conjunt portuguès l'exporter del Barça Leo Maciel, tot i que el jugador a tenir en compte serà el lateral esquerre "Kiko" Costa, màxim golejador del seu equip tot i els seus 17 anys i a qui Jan Gurri coneix perfectament després d'enfrontar-s'hi en l'última final de l'Europeu Júnior de l'estiu passat.

Anar al contingut