Barça

El gran rival del Barça per fitxar Bernardo Silva

El Barça sap que el portuguès vol venir i fa números per veure si pot afrontar el fitxatge, però no serà fàcil

Laia TudelActualitzat

Aquest estiu el Barça tornarà a intentar el fitxatge de Bernardo Silva. És un dels desitjos de Xavi i de l'àrea esportiva, tot i que la prioritat és un pivot defensiu. El club blaugrana ja sap que el jugador vol venir.

L'any passat el jugador portuguès va renovar amb el City amb el compromís que aquest estiu el deixarien marxar, i van posar una clàusula al voltant de 50 milions d'euros per als clubs de fora de la Premier.

Pep Guardiola s'ha pronunciat en alguna ocasió sobre l'interès del Barça per Bernardo Silva. El de Santpedor no tancava la porta de sortida al portuguès però esperava una bona proposta per ell.

Guardiola vol que Bernardo Silva es quedi al City (Reuters)

Dur competidor

El Barça fa números per veure si pot afrontar el fitxatge, però no serà fàcil. I a les dificultats econòmiques de les finances del club s'hi afegeix l'interès d'un dels grans d'Europa.

L'últim club a interessar-se per Bernardo Silva és el Bayern de Múnic, segons ha revelat el pòdcast "Barça Reservat". El club alemany ja ha parlat amb el jugador i estan disposats a oferir-li un contracte llarg i de molts diners.

La temporada que ve el Bayern vol reforçar-se per tornar a guanyar la Bundesliga i ho donaran tot per fitxar-lo. L'oferta del Bayern s'afegeix a la del PSG. Un obstacle més per als interessos del Barça.

 

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut