Swanson anuncia que és gai
Swanson anuncia que és gai (Reuters)
Futbol

El director amb els mitjans de la FIFA es confessa homosexual a Qatar

A només un dia de començar el Mundial, Bryan Swanson ha donat la sorpresa i s'ha convertit en el protagonista de la jornada

Redacció Esport3Actualitzat

En plena polèmica per la disputa del Mundial a Qatar, un directiu de la FIFA ha estat el veritable protagonista a la roda de premsa d'obertura de Gianni Infantino. Es tracta del director de Mitjans, Bryan Swanson, que ha fet un anunci sorprenent a l'hora de tancar la compareixença.

Després que Infantino defensés l'evolució de Qatar en qüestió dels drets humans, dels treballadors, de la condició sexual... Swanson ha volgut donar la raó al president de la FIFA confessant obertament la seva homosexualitat.

"Porto temps treballant al costat d'Infantino. Soc gai, com també ho són molts treballadors de la FIFA, i sempre m'han donat suport. Soc plenament conscient del debat que hi ha i respecto plenament les opinions de les persones. Som aquí per treballar i no hi ha hagut cap problema."

Swanson és un periodista escocès que va començar a treballar per la FIFA l'any 2021 i aquest és el seu primer Mundial com a director de Mitjans de la màxima entitat del futbol mundial.

ARXIVAT A:
Mundial Qatar 2022
Anar al contingut