Barça

El Barça torna a casa després de conquerir el tercer mundial de clubs

L'expedició blaugrana ha aterrat a l'aeroport del Prat procedent de Tòquio després de 15 hores de vol amb força retard sobre l'horari previst per culpa del vent

Actualitzat

El FC Barcelona ha arribat aquest dilluns a Catalunya després de conquerir el tercer Mundial de Clubs del seu palmarès. L'expedició blaugrana ha aterrat poc abans de les sis de la tarda a l'aeroport del Prat procedent de Tòquio després de 15 hores de vol i amb força retard sobre l'horari previst per culpa del fort vent, que ha postposat la sortida de l'avió que ha portat els campions del món cap a casa.

El conjunt barcelonista, que ha tornat a casa amb les dues úniques absències de Gerard Piqué i Arda Turan a l'expedició amb permís del club, iniciarà des d'avui un curt període de vacances fins al 26 de desembre, encara que alguns jugadors no s'incorporaran a l'entrenament, sinó al partit amistós que la selecció catalana jugarà contra el País Basc al Camp Nou el dia de Sant Esteve.

Els campions del món ja són a casa 🏆⚽️✈️#Campion5 #ArigatoJapan #fcblive pic.twitter.com/gL3Eoo7lW8

A la sortida de l'equip blaugrana a l'aeroport de Narita, un grup de seguidors de River Plate ha insultat i escopit Leo Messi i han hagut d'intervenir Luis Enrique, Mascherano i dirigents de l'equip argentí per calmar els ànims. El president de River, Rodolfo d'Onofrio, ha lamentat els fets i ha qualificat de "ximples" els seguidors implicats.

Luis Suárez, autor de cinc gols en dos partits disputats a Yokohama, va guanyar la Pilota d'Or del torneig; Messi, la de plata i Iniesta, la de bronze, mentre que Sergio Busquets torna amb una estrebada muscular i es perdrà el Catalunya-Euskadi del pròxim 26 de desembre al Camp Nou.

Líders amb un partit menys

Cansats pel llarg vol de 15 hores i per les celebracions pel títol, els jugadors blaugrana encara mantenen la primera posició de la lliga ja que l'Atlètic de Madrid va perdre a Màlaga, per 1 a 0. Un marcador que permet el Barça seguir al capdavant de la classificació amb els mateixos punts que els "colchoneros", però amb un partit menys. El pròxim rival del Barça a la lliga serà el Betis el dimecres 30 de desembre.  

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut