Barça

El Barça comunica a Sylvinho que el 30 de juny finalitzarà la relació contractual que uneix les dues parts

Primer comiat a Can Barça. El club ha comunicat a Sylvio Mendes Campos, "Sylvinho", que no li renovarà el contracte, que se li acaba el 30 de juny. El brasiler, un exemple d'entrega, treball i educació, haurà estat al club blaugrana cinc temporades en les quals ha guanyat dues lligues de Campions, tres lligues, una Copa i dues supercopes. Aquesta temporada ha estat un suplent de luxe i segur que no oblidarà mai la final de la Lliga de Campions de Roma. El millor comiat possible. Un enamorat del Barça i de Barcelona, on reconeix haver viscut els millors anys de la seva vida.

Actualitzat
Des del lateral esquerre, el brasiler, de 35 anys, sempre ha respost amb eficàcia. La història de Sylvinho al Barça va començar el 13 de juliol del 2004, quan se'l va presentar a la sala de premsa del Camp Nou. Tres dies més tard va debutar en un amistós amb el Banyoles i, l'11 de setembre, va fer-ho de forma oficial contra el Sevilla (2-0), a la Lliga. Des d'aquell dia, Sylvinho ha disputat 128 partits oficials amb el Barça, repartits de la manera següent: 89 a la Lliga, 18 a la Copa, 17 a la Champions, 3 a la Supercopa d'Espanya i 1 a la Supercopa d'Europa.

El gol no ha estat mai la seva tasca, però n'ha deixat tres per al record. Els dos primers van arribar a la Lliga, a la temporada 2005-06, mentre que el darrer va ser fa poc, al desembre del 2008, en l'últim matx del Barça a la fase de grups europea, contra el Xakhtar (2-3).

S'acomiadarà de l'afició

El jugador ha marxat avui al Brasil, tal com tenia previst, però tornarà a Barcelona properament per participar en una roda de premsa de comiat al Camp Nou.
NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut