Barça

El Barça comença les vacances després de completar una temporada inoblidable

El Barça ja està de vacances. La plantilla i el cos tècnic culer podran ara descansar i reflexionar sobre la meravellosa temporada realitzada, en la qual han aconseguit un èxit que cap altre equip espanyol havia aconseguit abans: completar el triplet guanyant la Lliga, la Copa del Rei i la Champions. Aquest dilluns, just després del "Telenotícies vespre", es podrà veure per TV3 el vídeo que va emocionar els jugadors tot just abans de sortir a disputar la final a l'Olímpic de Roma.

Actualitzat
Preocupació per Iniesta i Piqué

Qui no podrà gaudir encara de les vacances són Puyol, Xavi, Sergio Busquets, Piqué i Iniesta. El jugador manxec preocupa molt el Barça després de disputar la final de Roma pràcticament lesionat i Guardiola ha alertat del perill de fer-lo jugar en aquestes condicions.

Iniesta va forçar la màquina al màxim per poder jugar la final de la Champions. Tot i no estar al cent per cent, va ser a la gespa de l'Olímpic de Roma gairebé els 90 minuts. L'esforç, després de gairebé tres setmanes sense entrenar-se, i les fortes entrades que va rebre van provocar que Iniesta recaigués de la lesió a l'abductor. Dijous viatjarà a la concentració de la selecció espanyola amb un informe mèdic sota el braç en què es recomana que no viatgi a Sud-àfrica per disputar la Copa Confederacions.

Piqué es va retirar dissabte lesionat de Riazor i també anirà a la selecció amb un informe dels metges del Barça. El central té un microtrencament en un abductor que l'obligarà a estar-se entre 10 i 15 dies de baixa, la qual cosa fa que arribi molt just a l'inici de la Copa Confederacions, que comença el 14 de juny.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut