Barça

Eto'o espera la trucada del Barça per asseure's a negociar l'ampliació del seu contracte

Samuel Eto'o no te cap intenció de deixar el Barça abans de la finalització del seu contracte, del qual encara li resta un any. Segons ha pogut saber Televisió de Catalunya, el jugador camerunès no està tancat a una renovació, però exigiria una millora substancial de la fitxa. Els fitxatges d'aquest estiu depenen, en gran part, de la seva decisió final.

Actualitzat
Guardiola s'ha convertit ara en el gran valedor d'un Eto'o que espera la trucada del club per asseure's a negociar l'ampliació del contracte. Una ampliació, això sí, que passa necessàriament perquè el Barça accepti les condicions del camerunès que exigeix, entre altres coses, una millora de la fitxa.

Si no hi ha acord, el Barça el col·locarà al mercat de forma immediata per traspassar-lo aquest estiu, una maniobra que Eto'o no acceptarà perquè, encara que no renovi, té decidit quedar-se per complir la temporada que li queda.

Passi el que passi amb el camerunès, la contractació d'un davanter centre és una de les prioritats de la secretaria tècnica, una decisió que afecta directament Bojan, que tindrà més competència. El de Linyola, però, no vol ni sentir parlar d'una cessió.

Diego Forlán, a qui el Barça ja va estar a punt de fitxar fa unes temporades, Villa o Benzema, de qui la secretaria tècnica té informes sobre la taula, són alguns dels aspirants.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut