Segona Divisió

El Barça B guanya el Múrcia a la Nueva Condomina (0-2) i suma ja sis partits sense perdre

El Barça B ha sumat tres importants punts al camp de la Nueva Condomina en una merescuda victòria contra el Múrcia. Els d'Eusebio han dominat a la primera part, creant ocasions però sense encert a la porteria rival. A la segona, després de dues bones ocasions dels locals, Gerard Deulofeu ha obert el marcador aprofitant una bona passada de Montoya des de la banda dreta. El Múrcia, que portava una ratxa de deu jornades sense perdre, no ha perdut la cara al partit però, amb una nova contra, el Barça B ha sentenciat el matx amb un nou gol de Cristian Tello. Els d'Eusebio mantenen la línia ascendent i ja sumen sis partits sense perdre.

Victòria de prestigi del Barça B d'Eusebio a l'estadi de la Nueva Condomina. Després d'uns compassos inicials amb domini del Múrcia, el Barça B ha controlat el joc. Al minut 16, Sergi Roberto ha pogut avançar els culers en el marcador, però sol davant del porter visitant Cifuentes no ha sabut aprofitar la primera clara ocasió de gol. El Múrcia ha fet valer el seu bon moment de joc i també s'ha acostat amb perill a la porteria d'Oier. Però ha estat el blaugrana Rodri qui ha pogut tornar a marcar, amb una bona rematada a l'interior de l'àrea que el porter local ha sabut refusar. Amb una nova ocasió de Bartra, que ha rematat alt de cap una bona centrada, els dos equips han marxat als vestidors en duel amb molta intensitat i qualitat.

Deulofeu obre el melò

El Múrcia ha passat a dominar el joc en la represa i ha disposat de dues clares ocasions per obrir el marcador. El porter blaugrana Oier, amb dues bones intervencions, ha evitat les rematades dels davanters locals a l'interior de l'àrea. En una contra, als 20 minuts de la segona, una bona jugada de Montoya l'ha acabat culminant Gerard Deulofeu amb el primer gol del partit. El gol ha caigut com una gerra d'aigua freda per als locals, però tot i això han anat a buscar l'empat, amb els blaugranes buscant fer mal a la contra.

Amb el partit dividit, i d'anada i tornada, Cristian Tello, que havia entrat en aquesta segona part, ha fet el segon a tres minuts del final. Un segon gol que assegurava els tres punts per al conjunt d'Eusebio Sacristán, que han resolt amb solvència la complicada visita a la Nueva Condomina.