Espanyol

David Gallego: "Ens espera una temporada molt exigent i Vargas ha vingut a sumar"

L'entrenador de l'Espanyol elogia les virtuts del nou fitxatge blanc-i-blau i confia que s'incorpori al grup al més aviat possible

Actualitzat

El nou entrenador de l'Espanyol, David Gallego, ha comparegut en roda de premsa el dia abans que el conjunt blanc-i-blau jugui el seu primer partit de pretemporada, contra el Peralada (aquest dimarts 16 de juliol, a partir de les 19.25, en directe per Esport3). El tècnic de Súria ha valorat com s'està gestant la confecció de la plantilla de cara a la propera temporada:

"La comunicació amb la direcció esportiva és contínua. M'estan intentant portar les millors eines que ens permetin augmentar la competitivitat de l'any passat. Ens espera una temporada molt exigent de molta feina i de molt esforç. La incorporació de Vargas ve en aquest sentit. Ens pot aportar molta versatilitat. Ha vingut a sumar amb els jugadors que ja tenim, que són molt bons. La idea és que s'incorpori al més aviat possible."

 

Duel de pretemporada contra el Peralada

"El nostre objectiu és que els jugadors comencin a competir un mínim de 45 minuts. Intentarem que juguin tots els jugadors per veure en quin estat estem. Analitzarem amb atenció com juguen i això està per sobre del resultat. Volem créixer."

 

Les possibles sortides de Borja Iglesias i Mario Hermoso

"Per descomptat que compto amb ells. Són jugadors nostres, estant entrenant-se i són jugadors importants per a nosaltres."

 

El retorn de Marc Roca

"Està molt il·lusionat. Hem parlat un momentet, però ha vingut molt bé. Ha descansat aquests dies i el treball que ha fet aquest matí ha estat regeneratiu."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut