Bram Rood, somrient després de guanyar la segona etapa (@TitanDesert)
Ciclisme

Bram Rood guanya la segona etapa de la Titan Desert i José Silva es manté com a líder de la classificació

El portuguès José Silva es manté líder de la general, tot i que ha cedit més de 7 minuts a la meta, i el català Josep Betalú és quart. En categoria femenina, la catalana Anna Ramírez domina la prova amb mà de ferro

Actualitzat

L'holandès Bram Rood ha guanyat la segona etapa de la Titan Desert, de 112 quilòmetres de recorregut, entre les localitats marroquines d'Aknioun i Toughach, mentre que el portuguès José Silva es manté líder de la classificació general, tot i que ha cedit més de 7 minuts. El primer català de la general és Josep Betalú, quart a 7 minuts i 7 segons del líder.

Amb un traçat ràpid i pla, tot i que amb les complicacions habituals del terreny, Rood ha creuat la línia d'arribada amb un segon d'avantatge sobre Juan P. Trujillo i 40 respecte a Óscar Pereiro, tercer de l'etapa.

En categoria femenina, continua el domini de la catalana Anna Ramírez, que ha sumat la segona victòria d'etapa i domina la classificació amb mà de ferro amb més de 25 minuts d'avantatge sobre les seves perseguidores més immediate , Mayalen Noriega i Sandra Santanyes.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut