WSeries

Belén García, novena al Red Bull Ring

El circuit austríac acollia també la segona prova de les Women Series. Jamie Chadwick ha guanyat des de la pole position una cursa en què Nerea Martí ha acabat setena i Marta García, dotzena.

Francesc LatorreActualitzat

La britànica Jamie Chadwick és la nova líder de les Women Series després d'imposar-se en la segona cursa del certamen, disputada aquest dissabte al Red Bull Ring d'Àustria. Chadwick, que havia fet la pole position, s'ha vist beneficiada pel fet que la segona a la graella, la neerlandesa Beitske Visser, ha calat el seu monoplaça en el moment de la sortida i l'ha passat pràcticament tothom. Chadwick, amb un ritme infernal, no ha tingut rival i ha aconseguit la seva primera victòria de la temporada.

La catalana Belén García, que sortia desena, ha acabat finalment en la novena posició. Per tant, l'any del seu debut al campionat, ha puntuat en les dues curses disputades fins ara. La pilot de l'Scuderia W ha hagut d'esquivar precisament el cotxe de Visser en el moment de l'arrencada i això li ha fet perdre unes posicions que després ha pogut recuperar. A més, ha disputat tota la carrera amb un problema al volant que feia que el monoplaça no funcionés del tot bé en els revolts de dretes, la gran majoria en aquest circuit.

Us podeu imaginar com s'ha comportat el cotxe amb aquest problema al volant. Tenint en compte aquestes condicions crec que puc dir que he fet una bona cursa. Estic segur que si resolem aquests problemes, tornarem a estar al capdavant de la competició. A la sortida, a més, m'he vist perjudicada pels cotxes que han quedat aturats.

Igual que Visser, també ha quedat aturada en el moment de l'arrencada la pilot de Dènia Marta Garcia. Ha caigut fins a la divuitena posició, però ha sabut remuntar fins a la dotzena. Bona cursa la de Nerea Martí. La d'Albalat dels Sorells, també debutant a la categoria, ha acabat setena després de lluitar molta estona per la quarta i cinquena posició.

Ara el campionat descansa una setmana i tornarà d'aquí a quinze dies al circuit de Silverstone. Esport3 n'oferirà la sessió d'entrenaments oficials i la cursa.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut