NBA

Leandro Bolmaro confirma que es queda al Barça després de ser escollit en primera ronda del draft

El jove jugador argentí del Barça, escollit en el lloc 23 pels Knicks i traspassat als Timberwolves, ha confirmat la seva continuïtat al club blaugrana aquesta temporada

Redacció Esport3Actualitzat

Els analistes no es posaven massa d'acord sobre quin seria el número 1 del draft del 2020 i finalment hi ha hagut relativa sorpresa quan els Minnesota Timberwolves han triat el base Anthony Edwards, de 19 anys i 1,96 metres, i procedent de la Universitat de Geòrgia.

En aquest vídeo es pot veure com s'han anomenat els tres primers jugadors i la reacció de les seves famílies:

 

Edwards, un dels jugadors més destacats del bàsquet universitari, coincidirà als Wolves amb Ricky Rubio, intercanviat per Oklahoma City Thunder, que fa tot just 48 hores s'havia fet amb els seus drets i ara l'ha intercanfviat. També pot coincidir-hi amb Leandro Bolmaro, que ha estat escollit en el 23è lloc del draft, en primera ronda, pels New York Knicks abans d'entrar en un intercanvi amb els Minnesota Timberwolves.

L'escorta del Barça s'ha mostrat encantat amb ser el jugador argentí millor "draftejat" de la història, però de moment ha decidit quedar-se al Barça aquesta temporada després de parlar amb el seu agent, la seva família i el club blaugrana, i no executarà la seva clàusula per marxar a l'NBA.

 

 

Darrere Anthony Edwards han estat elegits en llocs destacats del draft James Wiseman, en el número 2 pels Golden State WarriorsLaMelo Ball, que ha estat escollit pels Charlotte Hornets. LaMelo és germà de Lonzo Ball, triat en el número 2 del draft l'any 2017 per Los Angeles Lakers i que actualment juga amb els New Orleans Pelicans.       

 

ARXIVAT A:
NBA
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut