Esports

Ricky Rubio torna als Minnesota Timberwolves

Els Oklahoma City Thunder traspassen el jugador maresmenc, que torna al seu primer equip a l'NBA

Actualitzat

Ricky Rubio torna al seu primer equip a l'NBA, els Minnesota Timberwolves, on va jugar sis temporades, del 2011 al 2017. És un dels moviments que es deriven del draft que s'ha fet aquesta matinada. Dimarts, el seu últim equip, els Phoenix Suns, l'enviava a Oklahoma en un intercanvi de jugadors, sense ell poder-hi dir res. Doncs bé, ara, dos dies després, els Thunder fan el mateix i envien el base del Masnou als Timberwolves, sense que ni tan sols hagi posat els peus a Oklahoma.

A Minnesota, Rubio, de 30 anys, tornarà a coincidir amb l'entrenador Ryan Saunders, i jugarà al costat de dos cracs com Karl-Anthony Townes i D'Angelo Russell.  A més, els Timberwolves han escollit el número 1 del draft, Anthony Edwards, i s'han assegurat els drets del blaugrana Leandro Bolmaro. 

El base del Masnou es mostrava recentment dolgut per les formes amb les que es negocien els trapsassos a l'NBA, però és possible que aquesta última operació el deixi una mica més conforme. Ricky va jugar durant sis temporades als Timberwoves i va tenir un lligam molt fort tant amb l'equip i l'afició com amb la ciutat de Minneapolis. En certa manera, és un retorn a casa. 

ARXIVAT A:
NBA
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut