Barça

Aleix Garrido: "400 milions de clàusula? Ja va bé, així no em fitxa ningú"

El jove migcampista blaugrana parla de la seva renovació amb el Barça i repassa el seu millor any des del punt de vista esportiu

Redacció Esport3Actualitzat

Acabat d'arribar a Malta, on disputarà l'Europeu amb la selecció espanyola sub-19, Aleix Garrido s'ha mostrat exultant pels resultats d'aquesta temporada. El jove migcampista de Ripoll ha fet el salt al Barça Atlètic i va arribar a debutar amb el primer equip, de la mà de Xavi Hernández, que ha lloat el jugador en més d'una ocasió.

En una entrevista al "Tot gira", de Catalunya Ràdio, el jugador blaugrana ha repassat la seva gran temporada al Barça.

"Estic molt content, el debut amb el primer equip ha estat el millor, però hi ha hagut moltes altres coses, agafar experiència amb el filial ha estat molt bé i ara serà increïble fer l'Europeu amb la selecció."

Un cop acabi l'Europeu sub-19, Xavi l'ha citat el dia 19 per fer la gira amb el Barça. Una situació que il·lusiona el jove de Ripoll.

"Una cosa és que et cridin un dia, però una altra és estar durant setmanes amb els teus ídols, coneixe'ls i lluitar amb ells als entrenaments i als partits per fer-te un lloc."

Tot i el seu èxit, Garrido toca de peus a terra i no es deixa endur per les comparacions alienes.

"Això és el típic amb els jugadors joves. Nosaltres ni ens hi fixem i ni ens passa pel cap. Cadascú té una cosa i tots tenim ídols, jo em fixaré en ells, però no m'hi assemblaré. Quan era petit teníem els millors a Can Barça i era obligat fixar-s'hi."

"Hem compartit molts moments amb el Gavi i ens portem molt bé, algun dia fins i tot ha vingut a Ripoll i li ha agradat."

Aleix Garrido va tancar la seva renovació amb el FC Barcelona en el tram final d'aquesta temporada. El migcampista només pensa en blaugrana i celebra poder continuar al club, com a mínim, dos anys més. Acaba de renovar amb el FC Barcelona fins al 2025 amb una clàusula de 400 milions d'euros.

"Espanta, espanta... Així no em fitxa ningú, ja va bé. No tinc cap queixa, és una manera d'assegurar que aquests dos anys em mantindré aquí."


Escolta l'entrevista sencera

Anar al contingut