Clement Turpin, àrbitre d'Europa League
Nou cas d'agressió a un àrbitre de futbol a la Garrotxa (Europa Press)
Futbol

Nou cas d'agressió en un partit de futbol a la Garrotxa

Els fets han passat aquest cap de setmana al camp de futbol de la Canya en un partit de l'última categoria juvenil

Redacció Esport3Actualitzat

La violència contra el col·lectiu arbitral continua vigent en les categories de futbol base català. Aquest últim cap de setmana s'ha produït un últim cas a la Garrotxa, concretament a la Canya (nucli de població entre els municipis de Vall de Bianya i Sant Joan les Fonts). L'agressió va passar en el partit de Segona Divisió juvenil entre la Canya i el Porqueres. El resultat era d'empat a un.

En declaracions a Garrotxa Digital, l'àrbitre va explicar la situació generada per una errada de servei de banda i la reacció d'un membre de l'equip local:

"El partit ja estava. Faltava un minut per al final. Em vaig equivocar i vaig assenyalar un servei de banda. L'entrenador va saltar al camp dient-me de tot. Vaig acostar-me a ell per dir-li que m'havia equivocat. Em va tirar una pilota que vaig poder esquivar i vaig veure que venia corrent cap a mi. Jo després no me'n recordo de gaire res més. Me'n recordo que em va donar un parell de cops de puny i vaig caure a terra. Ell va continuar donant-me puntades de peu fins que van venir els jugadors i el van separar."

El col·legiat informa que va trucar als Mossos d'Esquadra i hores després va ser atès a l'Hospital d'Olot i Comarcal de la Garrotxa. L'àrbitre va denunciar els fets als cossos de seguretat; a la denúncia consta que el presumpte agressor va disculpar-se més tard. També va quedar recollit a l'acta.

La Canya ho nega

Per la seva banda, l'Agrupació Esportiva la Canya ha desmentit la versió descrita per l'àrbitre del partit i es mostra en total desacord amb la narració dels fets.

Aquest incident se suma al del passat mes de gener, quan un jugador del CE Maià va agredir un col·legiat; un altre cas a la Garrotxa.

Anar al contingut