Luis Enrique dóna instruccions al camp del Leganés (EFE)
Luis Enrique dóna instruccions al camp del Leganés (EFE)
Barça

23 jugadors del FC Barcelona ja han estat titulars després de només set partits oficials

Només un dels jugadors de l'equip no ha estat titular encara, Jordi Masip. En set partits oficials, 23 futbolistes diferents han format part d'alguna de les formacions inicials del tècnic asturià

Actualitzat

Aquest dissabte, davant del Leganés, Rafinha va formar part de l'onze inicial del FC Barcelona per primera vegada aquesta temporada. Amb ell, ja són 23 els jugadors, 21 de camp i 2 porters, que han estat titulars a les ordres de l'entrenador Luis Enrique. I tot això en només 7 partits oficials, 4 a la Lliga, 1 a la Lliga de Campions i els 2 de la Supercopa d'Espanya.

Dels jugadors actualment a l'equip, l'únic que encara no ha començat un duel sobre la gespa és el porter Jordi Masip. Dels que eren presents a l'inici del curs, Sergi Samper tampoc ha estat titular i ja no ho serà, perquè el migcampista ha marxat cedit al Granada. Els dos altres jugadors que han sortit abans del tancament del mercat de fitxatges, Claudio Bravo i Munir, si que van ser titulars abans de la seva marxa.

Els futbolistes que han format part més vegades del onze titular de Luis Enrique aquesta temporada han estat Leo Messi i Sergio Busquets, en 6 ocasions. L'argentí, però, si que ha participat en tots els partits, ja que en la derrota contra l'Alabès va sortir a la segona meitat. Busquets, en canvi, va quedar fora de la convocatòria d'aquest cap de setmana i va veure per televisió el triomf contra el Leganés. Luis Suárez, Piqué, Rakitic i el nouvingut Umtiti han jugat d'inici 5 vegades.

El calendari a partir de l'aturada de seleccions del setembre és molt exigent pel Barça, carregat amb 4 cites a la Lliga (2 ja disputats contra Alabés i Leganés, un altre aquest dimecres contra l'Atlètic i l'últim contra l'Sporting), i 2 a la Lliga de Campions (1 ja jugat contra el Celtic de Glasgow i un de pendent contra el Borussia Mönchengladbach).

Els blaugrana hauran afrontat 6 partits entre el 10 i el 28 de setembre, el que és el mateix, un cada 3 dies. Davant aquesta circumstància, la rotació de jugadors es revela com un element clau pel tècnic Luis Enrique de cara a no desgastar en excés els seus homes, tot i que pugui patir algun ensurt com la desfeta contra l'Alabès. La temporada, però, és llarga, i els títols no es disputen fins el final.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut