3Cat recupera la càmera del temps de Perpinyà 

RedaccióActualitzat

Des d'aquest dissabte, coincidint amb els actes de la Diada de la Catalunya Nord, 3Cat recupera la càmera paisatgística situada a Perpinyà. Des d'aquesta càmera es podrà veure el monument del Castellet, el símbol de la capital del Rosselló.  

Vista de la càmera de Perpinyà (3Cat)

El Departament d'Infraestructures Digitals i Tecnològiques de 3Cat ha instal·lat la càmera amb la tecnologia més sostenible i innovadora i l'ha ubicat al terrat de les Galeries Lafayette, a una cota de 30 m d'altitud.

Les Galeries Lafayette de Perpinyà (3Cat)

Controlada remotament, pot captar imatges a 360 graus del punt d'emplaçament. Si es fa una panoràmica, es pot veure el Pirineu amb el cim del Canigó i es té una visió general de la ciutat. A tocar del Castellet hi passa el riu la Bassa, afluent del riu Tet. La càmera permetrà fer un seguiment de les crescudes del riu.

Amb aquesta nova incorporació, seran 43 les càmeres que mostraran imatges en directe des de punts diferents del territori, que apareixen cada dia en la informació meteorològica dels mitjans de 3Cat. Es poden consultar a través del portal del Temps.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut