Tretze dones més acusen públicament Gérard Depardieu de violència sexual

L'actor de 74 anys ja té un cas judicial obert per violació

Actualitzat

Des de comentaris inapropiats fins a tocaments qualificables com a agressions sexuals. Tretze dones han acusat, de forma pública, Gérard Depardieu d'haver estat víctimes de l'actor. Ho han fet donant el seu testimoni al diari digital francès Mediapart. Acusen Depardieu de violència sexual tant en platós de rodatge de pel·lícules i sèries com al carrer, entre el 2004 i el 2022.

Segons recull el mitjà de comunicació, tres de les dones van portar els fets davant la justícia, però van acabar sense presentar cap denúncia. Es van fer enrere per por que la seva paraula tingués menys valor que la del veterà actor de 74 anys i per les possibles conseqüències negatives sobre les seves carreres professionals.


L'actor nega cap fet delictiu

Depardieu ha declinat fer cap declaració, però els seus advocats han expressat la posició del protagonista de "Cyrano de Bergerac" i "Astèrix i Obèlix":

"Nega formalment tots els càrrecs susceptibles de ser objecte de la llei penal."

De fet, en anteriors ocasions, el controvertit actor ha negat la seva condició de "depredador" i s'ha descrit a si mateix com un "cavaller contrari a tota forma de violència, verbal, física o psicològica" i "extremadament púdic" en matèria sexual.


Cas per violació obert

Les acusacions públiques contra l'actor se sumen al procés judicial obert arran de la denúncia de Charlotte Arnould. L'actriu va acusar Depardieu d'haver-la violat i agredit sexualment dues vegades el 2018, quan ella tenia només 22 anys. Els fets haurien passat al domicili de Depardieu a París. Ell sosté la seva innocència.

 

ARXIVAT A:
CinemaAgressió sexual
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut