Santa Coloma de Farners

Puigcercós considera que "la sentència de l'Estatut, com més aviat millor"

El president d'Esquerra Republicana, Joan Puigcercós, està satisfet que el Constitucional pugui dictar sentència sobre l'Estatut ja la setmana que ve. Puigcercós creu que "la sentència del Constitucional deixarà l'Estatut en res" i per això ha dit que "com més aviat tinguem la sentència millor; ja tarden massa". Puigcercós ha fet aquestes declaracions a Santa Coloma de Farners, on ha presentat una campanya contra l'elèctrica Endesa després de l'apagada de principis de març.

Actualitzat
Puigcercós s'ha mostrat convençut que "per la via de la interpretació o de l'amputació directa, la sentència del TC deixarà l'Estatut en res". El president d'ERC creu que l'espera ha permès al PP i al PSOE tancar un acord perquè Catalunya no pugui aspirar a més autogovern.

"El que ens estan marcant és un mur", ha arrencat Puigcercós. "El missatge que ens vol donar el TC i tant el PP com el PSOE és que fins aquí. Aquí s'acaba el dret dels catalans i catalanes a tenir més llibertats. I per això em fa l'efecte que com més aviat tinguem la sentència millor. Ja tarden massa", ha conclòs el president d'Esquerra.

Joan Puigcercós ha afegit que després de la sentència la resposta de Catalunya serà contundent i de dignitat nacional, i diu que això ha generat molta por en alguns sectors.
NOTÍCIES RELACIONADES
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut