Canal de la dreta de l'Ebre a Sant Jaume d'Enveja

La mà trobada en un maleter i el cos de Sant Jaume d'Enveja serien de la mateixa persona

A més dels tres ocupants del vehicle on hi havia la mà, els Mossos han detingut tres persones més que també estarien implicades en l'homicidi

ACN/RedaccióActualitzat

La troballa d'una mà al maleter d'un cotxe que la Guàrdia Urbana de Tarragona havia aturat arran d'una infracció de trànsit té relació amb l'aparició del cos sense vida d'un home dins d'un canal a Sant Jaume d'Enveja, al Montsià.

Segons han confirmat fonts judicials a l'Agència Catalana de Notícies, el cos i la mà pertanyen a la mateixa persona.

Tot va començar dijous, quan agents de la policia de Tarragona van comprovar que els ocupants d'un vehicle que havien aturat perquè anava en contradirecció tenien antecedents i van escorcollar el maleter. Hi van trobar una mà humana. Els Mossos d'Esquadra els van detenir i es van fer càrrec de la investigació.

Paral·lelament, dissabte a la tarda, agents del cos van localitzar un cadàver amb signes de violència al canal de la dreta de l'Ebre, a Sant Jaume d'Enveja. Tot i que inicialment hi havia dues investigacions obertes, finalment han conclòs que es tracta del mateix cos.

Aquest dimarts el número de detinguts s'ha elevat a sis, després que els Mossos avancessin en la investigació i decretessin la detenció de dues dones i un home a Sant Carles de la Ràpita i a Tarragona.

Els quatre primers detinguts han ingressat a presó provisional, incomunicada i sense fiança. Els dos últims detinguts passaran a disposició judicial properament.

La causa està oberta per homicidi i es troba sota secret de sumari.

ARXIVAT A:
Policial
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut