Fins a 40.000 joves han participat la nit de divendres en un macrobotellot als voltants de la plaça Espanya de Barcelona
Fins a 40.000 joves han participat la nit de divendres en un macrobotellot als voltants de la plaça Espanya de Barcelona

Joves i botellons: "Sense policia la festa no és segura i quan hi és no hi ha bon rotllo"

Què n'opinen els joves dels botellons? S'acabaran si es reobre l'oci nocturn? Per què creuen que hi ha vandalisme i agressions en aquestes festes al carrer?

RedaccióActualitzat

Els macrobotellons al voltant de la plaça Espanya han marcat les festes de la Mercè d'aquest any. Després de més d'un any i mig de confinament i amb els bars, discoteques i sales de festa molts mesos tancats i amb restriccions per la pandèmia, els joves tenien ganes de sortir de festa.

L'alcaldessa Ada Colau, considera "inacceptable" el que ha passat aquestes dues nits de festa a Barcelona. Però què n'opinen els joves? Creuen que els botellons acabaran amb la reobertura de l'oci nocturn? Per què consideren que hi ha vandalisme i agressions en aquestes festes al carrer?

Alguns diuen que es barregen les ganes acumulades de sortir amb un excés d'alcohol. Altres pensen que la presència policial no ajuda que hi hagi "bon rotllo". I n'hi ha que culpen l'auge de l'extrema dreta de l'augment d'agressions i la violència en aquestes trobades de joves al carrer. Aquests són els seus testimonis:

 

ARXIVAT A:
Ajuntament de Barcelona
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut