Barcelona

Fernández Díaz treu importància a l'arxivament de la denúncia contra Trias: "Forma part de l'actuació normal"

Actualitzat

El ministre de l'Interior espanyol, Jorge Fernández Díaz, ha tret importància a l'arxivament de la denúncia presentada per la policia contra l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, sobre un suposat compte a Suïssa. Segons ha assegurat en una entrevista a Ràdio 4, és el procediment normal:

"El que va succeir va ser simplement que la UDEF va rebre una informació, la va registrar, la va oficialitzar i la va presentar quan la va finalitzar provisionalment a la Fiscalia Anticorrupció. I avui m'he assabentat -jo també ho he sabut pel diari- que la va arxivar.  Suposo que deu ser provisionalment, perquè això sempre és mentre no hi hagi noves informacions. Però en tot cas, forma part de l'actuació normal."

L'alcalde va negar des d'un primer moment la informació del diari "El Mundo" que li atribuïa un compte a Suïssa de 13 milions d'euros que després, segons el rotatiu, hauria passat a Andorra.

Des de l'Ajuntament de Barcelona, han dit que Trias està satisfet de la decisió tot i que sempre ha estat convençut que el cas no podia acabar de cap altra manera.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut