Barcelona

La Fiscalia Anticorrupció arxiva la causa contra Trias pel suposat compte corrent a Suïssa

Segons ha confirmat Catalunya Ràdio, la fiscalia tanca el cas perquè no hi ha prou elements per elevar la denúncia que va presentar la policia

RedaccióActualitzat

Arxivada la causa contra l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, per un presumpte compte a Suïssa, segons ha confirmat Catalunya Ràdio. La Fiscalia Anticorrupció va arxivar a finals del mes passat la investigació oberta contra l'alcalde per un suposat compte ocult en una entitat bancària suïssa. La Fiscalia va iniciar en el seu moment les diligències després de la informació aportada per la unitat policial de delictes fiscals. Considerant que no hi havia prou elements per elevar la denúncia, a finals de novembre va informar l'aleshores fiscal general de l'estat, Eduardo Torres-Dulce, de l'arxivament de la denúncia. El fiscal general ho va donar per bo.

Uns dies abans del 9-N, el diari "El Mundo" publicava una informació sobre un possible compte de Xavier Trias a Suïssa en què s'haurien dipositat comissions il·legals. Trias ho va negar des del principi i, de fet, va demanar un certificat al banc suís que acredités que no tenia cap compte en l'entitat. El banc va emetre el certificat i l'alcalde el va mostrar en un ple municipal.

Fonts de l'Ajuntament de Barcelona asseguren que l'alcalde Trias està satisfet de la decisió, ja que el cas no podia acabar de cap altra manera.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut