Mumbrú i Hervelle en l'anunci de la vaga a Bilbao. (Foto: EFE)
Bàsquet

Els jugadors del Bilbao Basket anuncien una vaga indefinida a partir de dilluns que ve

La plantilla del Bilbao Basket, de la Lliga ACB, començarà aquest dilluns una vaga indefinida durant la qual els jugadors no s'entrenaran ni disputaran partits. El club arrossega problemes econòmics i fa mesos que no paga els salaris dels jugadors. Abans de començar la vaga, els jugadors han decidit que sí que jugaran el partit contra el Madrid de diumenge.

Actualitzat

La plantilla del Bilbao Basket, de la Lliga ACB, començarà aquest dilluns, 24 de març, una vaga indefinida durant la qual els jugadors no s'entrenaran ni disputaran cap partit, segons han anunciat aquest dissabte en una roda de premsa.

L'entitat basca arrossega problemes econòmics des del principi de la temporada i fa mesos que no paga els salaris dels jugadors.

El capità de l'equip, Àlex Mumbrú, ha comparegut per fer l'anunci acompanyat pels seus companys més veterans, Roger Grimau, Raül López, Germán Gabriel i Axel Hervelle. A la sala hi havia present la resta de l'equip i el cos tècnic.

Mumbrú ha avançat que la vaga començarà dilluns, després d'haver rebut diumenge el Reial Madrid al Bilbao Arena, perquè no jugar aquest partit hauria estat "injust amb l'afició".

La decisió dels jugadors arriba el dia després que s'hagi sabut que l'últim possible patrocinador del club (l'empresa mèdica Grupo IMG) havia trencat les negociacions.

Anar al contingut