Miquel Iceta presidint la seva primera comissió executiva en presència d'alguns alcaldes (ACN)
Miquel Iceta presidint la seva primera comissió executiva en presència d'alguns alcaldes (ACN)
Barcelona

El PSC a Girona planteja que els regidors del partit tinguin llibertat de vot en els debats sobiranistes

El seu primer secretari, Juli Fernández, proposa que els socialistes catalans reflecteixin aquest compromís en un document

RedaccióActualitzat

El primer secretari de la Federació del PSC a les comarques gironines, Juli Fernández, proposa que el partit inclogui en un document el compromís de donar llibertat d'actuació a tots els integrants de les llistes municipals pel que fa a les qüestions relacionades amb el procés sobiranista. Fernández ha explicat que la mesura està relacionada amb totes les qüestions que superin l'àmbit local: "Farem un document en què quedarà clar que els que van a la llista del PSC tindran el compromís de treballar pel municipi, i en la resta de temes tindran llibertat d'actuació."

Fernández ha dit que un dels punts de la convenció municipalista del dia 14 serà aquesta "flexibilitat" per la qual aposta el partit "perquè la gent se senti més còmoda". El dirigent socialista puntualitza en tot cas que aquesta política era la que es mantenia "fins ara" des del PSC, però ara podria "quedar per escrit" en un document que "el partit farà en clau nacional". Des del PSC s'assenyala que el manifest intenta recollir totes les sensibilitats del partit.

Anar al contingut