Barcelona

El president de Seat diu que el procés que viu Catalunya depèn dels ciutadans i dels polítics

En una conferència a Barcelona, Jürgen Stackmann ha dit que la seva companyia "no s'implica en política", però ha defensat "l'estabilitat" com a peça ''clau'' per al bon resultat dels negocis

RedaccióActualitzat

El president de Seat, Jürgen Stackmann, ha defensat ''l'estabilitat'' com a peça "clau" per a l'èxit dels plans de la companyia, dels negocis globals com el de l'automoció, i per a les inversions previstes de cara al futur al país. Stackmann ha afegit, però, que el procés que viu Catalunya l'han de resoldre ''polítics i ciutadans'', perquè com a empresa de negocis ''no es fiquen en política''. El màxim responsable de la companyia automobilística ho ha dit durant una conferència que ha pronunciat a ESADE sobre la marca i l'expansió de l'empresa.

Quan li han preguntat si perillen les inversions a la planta de Martorell si Catalunya s'independitza, Stackmann ha contestat: "És una pregunta hipotètica. Esperem a veure què passa aquest cap de setmana." "No responc a teories", ha assenyalat sobre si Seat abandonaria Catalunya i deslocalitzaria la producció. El president de la companyia s'ha limitat a reiterar que el que necessita la firma d'automòbils és estabilitat per als seus plans de creixement quan se li ha preguntat si la independència de Catalunya seria bona per a aquesta empresa del grup Volkswagen.

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut