El Madrid es col·loca líder de grup en vèncer el Partizan, i el Celta perd amb l'Ajax

Sort diversa la que han tingut el Madrid i el Celta en la tercera jornada de la Lliga de Campions. El conjunt de Queiroz s'ha endut la victòria per la mínima del Bernabéu, contra el Partizan de Belgrad. L'únic gol del partit ha estat obra de Raúl, que es trobava en fora de joc. Tot i el marcador, el conjunt madridista ha tingut moltes ocasions, sobretot en la primera part. El Madrid és ara líder en solitari del grup F, a cinc punts del Porto, que és segon. Pel que fa al Celta, s'ha complicat molt les esperances de classificar-se per a la pròxima ronda, en perdre al camp de l'Ajax, també per la mínima. El conjunt de Lotina només suma dos punts. El gol de l'equip de Koeman ha estat d'Ibrahimovic, en el minut set de la segona part.

El Reial Madrid s'ha assegurat pràcticament la classificació per als vuitens de final de la Lliga de Campions, en sumar els nou punts dels nou possibles en aquesta primera fase de la Lliga de campions. Els blancs s'han imposat al Partizan de Belgrad per 1 a 0, amb un solitari gol de Raúl, en el minut 38. El davanter estava en fora de joc, però l'àrbitre Massimo Busacca no ho ha vist així. L'equip blanc ha estat molt superior durant tot el partit, sobretot en la primera part, en què el conjunt de Queiroz ha tingut nombroses ocasions. Roberto Carlos ha estat el jugador més destacat de l'equip madrileny. El Celta de Vigo no ha pogut amb l'Ajax de Koeman i, especialment, amb un home, Ibrahimovic, autor del gol. Aquest no és un bon resultat per al conjunt de Lotina, que només ha aconseguit dos punts dels nou possibles.